De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Booischot & Herselt kleuren blauw & wit

Eén dag voor de IFAM- meeting in Oordegem, stond vrijdag in Booischot de avondmeeting van AVZK op het programma. twee cadetten en één scholier, Silke RuttenStef Geukens en Ebert Vandervelpen, gingen er aan de slag met als doel hun persoonlijk record op de 1000m een stuk scherper te stellen. Onze drie Bears lukten allen in hun opzet onder het goedkeurende oog van coach Domien Van Dyck. Bij de dames zette Silke in haar eerste 1000m een scherpe 3'16"19 neer. Stef, verbaasde begeleiders en supporters met zijn 3'05"41. Ebert die voor een tijd onder de drie minuten ging, klokte af in 3'00"00 een tijd waarmee hij juist niet het vooropgestelde doel bereikte, maar toch zijn besttijd met meer dan 5" scherper stelde. 


Proficiat met deze prestaties.

 Silke & Ebert zagen we al (zeer) regelmatig in de uitslagen opduiken, Stef is een nieuwkomer in deze rubriek. We hopen dat hij de smaak te pakken heeft en vaker opduikt in de race-uitslagen.


Ook kortbij huis konden onze weglopers hun kilometers malen op de jogging in Bergom. Na een dubbele jeugdoverwinning voor Rune Das (jongens) & Merel Van Roosendael (Meisjes) op de 600m was het aan onze atleten van de lange adem.

Pistier Thomas Vanoppen kwam wat vertrouwen opdoen in deze race. Samen met clubgenoot Wesley Van De Gaer maakte hij de race hard. Thomas won voor Wesley. Joren Andries werd knap 5de. Bij de race over 10k was Stefan Rens niet helemaal tevreden aangezien hij net buiten het podium viel. Toch is de 4de plaats die Stefan behaalde in dit deelnemersveld niet slecht. Wesley Van De Gaer dubbelde en kon op de 10k 10de worden. Evy Claes liep verder op de goede conditie van de afgelopen weken. Ditmaal was ze beresterk en finishte 2de.