De training gaat door De training gaat door. Laatste update: do, 24/01/2019 - 09:33

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

U bent hier

DE KOP IS ERAF !!!

De resultaten van de allereerste zomermeeting georganiseerd in Herentals beloven veel goeds!

Een 15-koppige delegatie vanuit Westerlo nam deel aan de paaseierenmeeting op deze overwegend zonnige paasmaandag.  Even zoveel atleten gaven vooraf aan dat zij jammerlijk genoeg moesten passen voor deze wedstrijd omdat hun ouders kozen voor een vlucht richting warmere oorden.

Benjamin Jana probeerde weer alles te winnen wat er te winnen valt. Maar die 600m spelen haar parten: waarom moet dat zo ver?!

Bij onze pupillen verraste vooral Sied door (met tegenwind) op de 60m af te klokken op 9”46. Hannah, Liana en Tess hadden dan weer wind mee in de verspringbak, en dus werd die afstootbalk nogal snel overschreden!

Miniem Sean kon niet op tegen het vrouwelijk geweld van ons miniemen-meisjes-peloton. (de trainers trouwens ook niet!) Nochtans kreeg hij versterking van Ward, die door ziekte verplicht aan de kant moest blijven. Jytte, Diete, Floor, Ella, Emma, Kaat, Febe, Elien en Nore hadden duidelijk te lang moeten wachten op deze eerste outdoor wedstrijd.  Zij dromen ervan hun handdoekje te kunnen spreiden op de warme tartan om dan eens te springen, … of te werpen, …of als het écht moet te lopen! Het is een plezier om deze bende te zien puberen én te zien presteren. 

“Tot morgen!" riepen ze allen.