De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Zomers weer levert leuke tijden op

Afgelopen weekend konden we eindelijk genieten van zomerse temperaturen & veel zon. De meeste atleten presteren beter bij deze omstandigheden.

We konden dan na dit weekend ook meteen 2 nieuwe persoonlijke records & 1 seizoensbesttijd noteren.

 

Maarten Verbiest & Lukas Vriens trokken naar Burcht voor de jaarlijkse prijzenmeeting van ZWAT. Onze 800m lopers opteerden er voor de 400m. Maarten pakte de winst in 51.36 en Lukas werd 3de in 51.62. Voor Maarten een seizoensbeste en voor Lukas een nieuw PR. Lukas maakte nog enkele taktische fouten en gaat later dit seizoen zeker nog op zoek naar een snellere 400m-tijd. Beide heren bewezen helemaal klaar te zijn voor de nacht van de atletiek van volgende zaterdag.

 

Thomas Vanoppen trok dan weer naar het verre Kortrijk met maar 1 doel: zijn PR op de 1500m verbeteren. Jammer genoeg maakte de organisatie de foute afspraken met de haas van dienst. Waardoor Thomas een eenzame wedstrijd liep. De conditie van Thomas is echter zo sterk dat hij solo de reekswinst pakte in een nieuw persoonlijk record van 4.01.45. De magische grens van 4 minuten komt nu wel heel kortbij voor scholier Thomas.

 

proficiat