De training gaat door De training gaat door. Laatste update: wo, 23/05/2018 - 14:39

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

U bent hier

Pk meerkamp te Lier

Amper 4 Westerlo-atleten schreven zich in voor het provinciaal kampioenschap jeugdmeerkamp te Lier.  Maar zelfs met deze minimale opkomst, werden er maximale prestaties neergezet!

Onze eerstejaars benjamin Jana Gevers eindigde na 4 disciplines op een 10de plaats.  Daarmee haalde ze wel de eerste plek bij haar leeftijdsgenoten, wat dus beloofd voor volgend seizoen!  Vooral haar 60m spurt (10”04) in de snelste reeks werd beloond met 415punten.

Benjamin Siebe ‘Boss’ eindigde na een spannend strijd met RAMmer Jenne en ARACcer Thomas op het derde verhoog.  Hij had zó graag gewonnen, maar de combinatie hessel-kermis en topprestaties leek minder te lukken.  Zijn kogel kreeg hij toch 8m47 ver gestoten maar zijn snelle benen had hij daags voordien in de rappe rups achtergelaten.  En dus met een bronzen medaille terug richting botsauto’s!

En dan den Daan.  Benjamin Daan Vanooteghem strandde op een 16de plek in een groep van 39 vierkampers.  Zijn brede non-stop smile van oor tot oor levert hem wel geen punten op, maar lokt zoveel sympathie uit van andere atleetjes én trainers. En voor een zak chips wil hij gerust zijn kogel 8m stoten!

Wout, Wout, Wout (hoofdschuddend)… miniem Wout Vanooteghem hield het spannend tot 20u. Een bijzonder moeilijke opdracht: na 4 disciplines staat Wout op kop van de rangschikking van de 5-kamp…maar waarom moet die afgesloten worden met een 1000m!  Iedereen in het deelnemersveld wist dat dit zijn minst goede nummer was en dat de Geel en Lyra-atleten op plaats 2 en 3 super-lopers zijn.  Na 3’18”26 was iedereen overtuigd: Wout is de beste meerkamper van de provincie Antwerpen!

Een lange maar geslaagde wedstrijddag!  Merci atleten!