De training gaat door De training gaat door. Laatste update: wo, 23/05/2018 - 14:39

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

U bent hier

Veldlopers actief op vele fronten: Arendonk, Roeselare, Genk & Tilburg

Tijdens het afgelopen weekend waren onze veldlopers actief op 4 verschillende veldlopen. Het grootste deel koos voor de clubverplaatsing naar Arendonk, Stefan Rens trok richting limburg voor de cross in Genk, Yann Bruers opteerde voor de crosscup in Roeselare terwijl Thomas Vanoppen & Kaat de tegenstand opzochten in Tilburg (NL).

 

Clubveldloop Arendonk trok onze jeugdatleten: waarvan je de uitslagen via onderstaande link kan vinden: 

http://atletiek-arac.be/run/

 

Ons verslag begint bij de kadetten jongens. Eerstejaarskadet Wout De Bal presteert al enkele weken ijzersterk op veldloopgebied. Wout zette zijn sterke reeds verder door in Arendonk als 15de te finishen (8ste eerstejaars).

Bij de scholieren meisjes loopt Silke Rutten ook al enkele weken rond met een schitterende conditie. Silke won de veldloop in Arendonk en zet de teller qua overwinningen dit seizoen al op 2 stuks.

Costia De Kimpe is bij de jongens stilaan terug na wat blessureproblemen. Hij werd 6de in totaal & was de snelste eerstejaarsscholier. Ook makker Stef Geukens dook weer het veld in, hij kon beslag leggen op de 15de plaats.

2 Westelse starters in de korte cross: Brian Van Den Bossche & Joren Andries. Beiden liepen steeds in elkaars buurt. Finaal kon Brian zijn ervaring gebruiken om naar een 4de plaats te sprinten & finishte Joren knap 6de.

Bij de master dames kon Katrien Stijnen 4de eindigen.

Ook bij de masters heren zagen we Westelaars in het veld: Herman Lievens werd 24ste & Alex Willems 29ste.

In het limburgse Genk werd Stefan Rens 5de, dus blijft het jagen voor Stefan om die welverdiende podiumplaats eindelijk te kunnen behalen.

Yann Bruers trok naar de crosscup van Roeselare om zich te meten met de snelle modderduivels. Yann werd er 16de & was hier zeer tevreden mee.

In Tilburg gaat het EK veldlopen 2018 door. Thomas Vanoppen trok de grens over om zich te meten met de internationale veldlooptoppers die dit parcours kwamen verkennen. Thomas werd knap 9de en eerste belg op minder dan 50 seconden van de Zweedse winnaar.

Kaat Vermeulen liep in Tilburg dan weer de korte cross en was goed voor een 8ste plaats.

 

Ook zin in veldlopen? 

check onze kalender:

http://www.acwesterlo.be/werking/crossweetjes