De training gaat door De training gaat door. Laatste update: do, 13/08/2020 - 21:12

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Abdijentocht 2020: Helpers gezocht op 29 & 30 augustus

Ons belangrijkste evenement van het jaar: de Abdijentocht kon dit jaar helaas niet plaatsvinden op Hemelvaart. De organisatie heeft echter niet stilgezeten en zal op zaterdag 29 en zondag 30 augustus een volledige coronproof Abdijentocht organiseren. De Abdijentocht zal dit jaar dus uitzonderlijk verspreid over twee dagen plaatsvinden: zaterdag 29 en zondag 30 augustus. Op zaterdag een wandelevenement van 16 en 34km, gevolgd door een loopwedstrijd over 16km op zondag. Start en aankomst van alle evenementen bevindt zich in Averbode. 


Met de vrijwillige hulp van clubleden en sympathisanten leveren we een pareltje van een evenement af en verdienen we, letterlijk, samen de clubwerking die nu in Westerlo op poten staat. Enkele uurtjes uw hulp op zaterdag en/of zondag zorgen ervoor dat AC Westerlo 365 dagen atletiekplezier kan geven aan al onze leden.


Daarom deze warme oproep aan alle mensen om een handje te komen toesteken op deze sportieve dag. De organisatie voorziet persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke vrijwilliger!!! 
Hieronder vinden jullie de verschillende taken en (indicatieve) uren. Duid aan welke shift jouw voorkeur geniet en wij zullen hemel en aarde bewegen om dat ook zo in de planning te krijgen. Mocht dat plaatsje niet (meer) beschikbaar zijn, gaan we samen met jou naar een gepaste oplossing zoeken.