De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Abdijentocht 2021: Helpers gezocht op 13, 14, 15 & 16mei

Ons belangrijkste evenement van het jaar: de Abdijentocht kan dit jaar doorgaan in aangepast covid-proof formaat. De organisatie heeft niet stilgezeten & zal uitzonderlijk verspreid over 4 dagen plaatsvinden op: donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei, zaterdag 15 mei & zondag 16 mei.

 

Om alles covid-veilig te laten verlopen zullen deelnemers beperkt worden in aantal & zal de organisatie ook anders verlopen. 4 dagen na elkaar zorgen wij voor de nodige helpers. Dat wil ook zeggen dat er voor onze clubleden en sympathisanten maar liefst 4 kansen zijn om een klein steentje bij te dragen aan de clubwerking van AC Westerlo. 

Enkele uurtjes hulp tijdens dit evenement zorgt ervoor dat AC Westerlo 365 dagen atletiekplezier kan geven aan al onze leden.

Bijkomend voordeel: Doordat het evenement dit jaar verspreid over 4 dagen plaatsvindt, kan je dit jaar zowel komen helpen als zelf deelnemen.

 

Daarom deze warme oproep aan alle mensen om een handje te komen toesteken op deze sportieve dagen. De organisatie voorziet persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke vrijwilliger!!! 

 

We moeten samen met het covid-team van Golazo de exacte taken nog bepalen. De exacte starturen & einduren dienen we ook nog te bepalen. De taken zullen steward-taken zijn waarbij je als crewlid veilig kan zorgen voor een vlekkeloze Abdijentocht.

 

Schrijf u alvast in als crewlid!