De training gaat door De training gaat door. Laatste update: ma, 19/07/2021 - 22:43

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Abdijentocht: helpers gezocht

Op donderdag 26 mei staat er een belangrijk evenement voor AC Westerlo gepland: de Abdijentocht. Voor vele mensen een prachtige jogklassieker, voor de club een noodzakelijke levensader. Ieder jaar kan AC Westerlo blijven bestaan, met de nodige groeimogelijkheden, dankzij de opbrengsten die de Abdijentocht in het laatje brengt.

 

En dat is in de verste verte niet alleen maar de verdienste van het clubbestuur. Met de vrijwillige hulp van clubleden en sympathisanten leveren we een pareltje van een jogging af en verdienen we, letterlijk, samen de clubwerking die nu in Westerlo op poten staat. Enkele uurtjes uw hulp op donderdag 26 mei zorgen ervoor dat AC Westerlo 365 dagen atletiekplezier kan geven aan al onze leden.

 

Daarom deze warme oproep aan alle mensen om een handje te komen toesteken op deze sportieve dag.

Hieronder vinden jullie de verschillende taken en (indicatieve) uren. Duid aan welke shift jouw voorkeur geniet en wij zullen hemel en aarde bewegen om dat ook zo in de planning te krijgen. Mocht dat plaatsje niet (meer) beschikbaar zijn, gaan we samen met jou naar een gepaste oplossing zoeken.