De training gaat door De training gaat door. Laatste update: ma, 04/01/2021 - 19:22

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

1ste ACHL indoor jeugdmeeting

Amper 12 Westelse jeugdatleten vonden de weg naar het Sport Vlaanderen Netepark aan de Vorselaarsebaan in Herentals.  Daar startte exact om 13.30u de 1ste indoor-jeugdmeeting voor benjamins, pupillen en miniemen van dit nieuwe seizoen.  Jammer genoeg zagen onze 6 aanwezige trainers slechts 12 actieve Westelse atleten!

Wij zijn fier op élke prestatie die geleverd werd door Lauren, Isabel, Jorre, Gijs, Lieze, Jana, Tess, Femke, Hannah, Mathis, Lars en Rune.

Toch willen we (in hoofdletters, vet, onderstreept en cursief gedrukt) even melden dat

- benjamins Lauren en Isabel op hun allereerste wedstrijd ooit onmiddellijk 3 medailles wegkaapten: Isabel won vlotjes 50m sprint, Lauren sprong het verste (3m01) en won brons met de kogel

- benjamins Jorre en Gijs afspraken om volgende wedstrijd een bus in te leggen zoals ze dat in het voetbal doen.  (liefst een boemvolle bus met grote belettering aan de buitenkant)  Wie sponsort?   Ahja, ook Jorre behaalde brons op de 50m.

- pupillen Lieze en Jana elkaars schaduw vormen al kloppen de maatjes niet helemaal! Jana behaalde 2x goud; 1m24 hoog en 7"80 op 50m

- miniemen Tess Peeters en Femke Geerts extra zullen getraind worden om hun angst om HOOG te springen te overwinnen. Hannah De Clippeleer daarentegen zal de komende weken aan kracht winnen zodat haar kogel nóg verder vliegt!

- miniem Lars kwam om goud te winnen met het kogelstoten (3kg vloog 8m70) en miniem Rune eindigde 4de bij verspringen met 4m33 en behaalde een derde plek op de 50m. Ook kersverse miniem Mathis Van Roosendael bond zijn wedstrijdschoenen aan, na een lange periode van blessureleed uit zijn turncarriere. De volhouder wint, Mathis!

Bedankt ouders om een zaterdagnamiddag op te offeren aan de favoriete sport van jullie kinderen!

 

Onze trainer-fotograaf verzamelde wat beeldmateriaal dat je op de facebookpagina van Ac Westerlo kan terugvinden.