De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 31/05/2019 - 23:06

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Nieuws

De toppers Cynthia, Brent en Arne gaven gisteren en vandaag het beste van zichzelf op de Nationale Spelen in Beveren. Ze sprongen in het zand, stootten ver en sprintten aan topsnelheid. Dat allemaal onder de hevige beats van de muziek. 'Waar is da feestje?'

Lees verder...


Het is weer voorbij, die mooie abdijentocht. Op 1 dag in het jaar primeert voor onze club niet het deelnemen maar geven wij er de absolute voorrang aan om te (helpen) organiseren. De abdijentocht is reeds jaren de grootste inkomstenbron voor onze club. Dankzij dit evenement kunnen we (voorlopig) onze lidgelden laag houden en toch 365 dagen kwaliteitsvolle sportbeleving aanbieden. 

 

Lees verder...


We zitten met een goudhaantje!!! 2 weken geleden twijfelde Senne nog aan zijn deelname aan het PK meerkamp te Herentals, hij moest immers studeren voor de komende examens. Senne, Senne toch.

Lees verder...


Vorig weekend werd er gestreden voor de beste cadetten en scholierenploeg van Vlaanderen.

Lees verder...


Tijdens de BVV voor pupillen en miniemen kwamen ook Westelse atleten aan de start.

Op zaterdag  27/04 in Mol behaalde het ACHL-meisjes-peloton de eerste plaats.  Jana Gevers, Maya Helsen, Mirte Dekort, Luna Blockx en Elien De Clippeleer stonden mee te blinken wanneer hun overwinning door de luidsprekers galmde.

Lees verder...


Pagina's