De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Fiere trainers feliciteren hun atleten!

Zondagmorgen 15 februari 2015.

Als het lukt om je auto uit de garage te krijgen en dan ook nog je GPS te vinden dan kon je op weg naar het Vlaams Kampioenschap in Rotselaar.

Voor onze trainer Mario De Bal was dit bovenstaande nogal moeilijk maar uiteindelijk stond hij wel paraat om onze benjamins naar de start te begeleiden.

 

De jeugdatleten van AC Westerlo stonden met maar liefst 6 volledige ploegen aan de start,

Marthe-Rune kwam deelnemen bij de Sterren van morgen, nog andere atleten maakten deel uit van ACHL-ploegen.  

 

De toeschouwers kregen waar voor hun geld, lekker in het zonnetje en meteen al een overwinning van AC Herentals bij de benjamins meisjes met 'onze' Diete in hun team.

Ook de andere benjamins meisjes waren talrijk aanwezig en zorgden voor veel blauw met witte strepen in de eerste wedstrijd. Jytte, Mirte, Lise, Maaike, Britt, Amber, Nanou, Evelien en Rowina werden aan de aankomst beloond met een mooie medaille waar ze terecht trots op mogen zijn. En blijkbaar kan dit allemaal met vallen en opstaan, Jytte viel maar was erg dapper, ze stond op en liep gewoon door!


De benjamins jongens:  Lars, Twan en Rik  deden heel erg hun best en liepen een mooie wedstrijd, zij zorgden ook voor een volledige ploeg van AC Westerlo.

 

Bij de pupillen jongens stonden er zelfs twee volledige ploegen van AC Westerlo aan de start. Onze vrienden Wout, Jarne en Arno eindigden knap 6de. In de eindsprint was Arno nog heel alert en op de valreep kon hij nog een atleet inhalen die zijn stokje had laten vallen. Ook Wout De Bal, Senne en Tibo (met blitse gele spikes) waren van de partij en behaalden een mooie 17de plaats.

Onze trainer Johnny kwam (met zijn hondje),  hielp samen met Ludo en Eric bij de opwarming, en zag dat het goed was!

 

De miniemen kregen een opwarming van trainster Sofie en hoewel ze niet gezegd had dat Niels erbij moest gaan liggen kwam hij nog voor de wedstrijd ten val. Het kon hem echter niet deren, hij ging snel van start en samen met Robbe en Ieben bracht hij de wedstrijd tot een heel goed einde op een 20ste plaats !

Klara kreeg bij de start een persoonlijke begeleiding van Sofie en was weer helemaal in haar nopjes, samen met de meisjes van Lichtaart liep ze naar een 7de plaats.   

 

We genoten met z’n allen van een zonnige veldloop op een heel mooie locatie aan het water!


Proficiat aan alle AC Westerlo-atleetjes voor zoveel inzet!