De training gaat door De training gaat door. Laatste update: ma, 19/07/2021 - 22:43

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Het regende (clubrecords) in Heusden

Tijdens de jaarlijkse nacht van de atletiek was het weer een spelbreker voor de aanwezige toeschouwers.

Daar waar het namiddagprogramma nog kon rekenen op druilerige regen & opklaringen, had men in het internationale programma last van stevige regenbuien.

 

In de namiddag haasde Michiel Bienens de Westelse Yann Bruers naar een nieuw persoonlijk record op Yann zijn geliefkoosde 800m. Yann bewees op het BK dat hij goed bezig was en dit vertaalde zich in een nieuwe besttijd van 1.53.12.

 

De 1500m bij de heren kende een zeer sterk deelnemersveld & een haas die voortreffelijk werk leverde. Thomas Vanoppen liep een zeer attente wedstrijd en bewees met een 4de plaats in dit sterk deelnemers veld dat hij helemaal klaar is voor het ek in Tallinn. Als kers op de taart liep Thomas een nieuwe persoonlijk record: 3.37.01. Deze tijd is een verbetering van zijn eigen clubrecord en brengt Thomas naar de 5de plaats allertijden bij de beloften in België. Voor Thomas staan enkel nog zeer grote namen als: Ivo Van Damme, Pj Hannes, Tarik Moukrime & Jeroen D'hoedt.  Wij kijken alvast uit naar het EK beloften.

 

Trainingsmakker Kevin beleefde Thomas zijn race vanop de eerste rij mee & mocht daarna zelf aan de bak voor zijn 5000m. In de regen liep Kevin een zeer verstandige race waarin hij zijn eigen persoonlijk record naar 14.13.23 bracht. Kevin is sinds kort Master & verpulverde het clubrecord bij de Masters (was van Jos Van De Water). Kevin oogste deze zomer al 2 clubrecords & met zijn huidige conditie is het niet onmogelijk een Belgisch record te lopen.  Wij duimen alvast.