De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

informatie voor nieuwe leden (klik hier)

Het nieuwe schooljaar komt stilaan in zicht. Traditioneel is dit ook een periode dat vele nieuwe leden zich melden bij onze club. We willen atleten met interesse in onze club graag welkom heten en uiteraard de nodige informatie geven.

 

Wij trainen dus elke dins- & donderdag vanaf 18h30 op de piste van sporta. Bij onze club geldt geen enkele trainingsverplichting. Dus je kan/mag gerust enkel komen wanneer het voor u past.

 

Nieuwe leden kunnen eender wanneer in het jaar aansluiten en mogen steeds gratis enkele proeflessen volgen alvorens lid te worden. Je hoeft je niet aan te melden of te registeren voor een proeftraining. Kom gewoon naar sporta & train mee. Hiervoor zijn sportieve schoenen & sportieve kledij wel gewenst.

 

Blijkt na die proeftrainingen dat atletiek echt iets is voor u dan kan je aansluiten door op deze site bovenaan te klikken op lid worden.

Onze jeugdatleten (tot 12j) trainen alle verschillende atletiekdiscipline's (springen, lopen, werpen,...).

Onze jongste atleten trainen uiteraard nog veelal spelenderwijs.

Vanaf 12j zijn er verschillende groepen: Lopen halve fond (400m tot ....)

Polyvalente groep (springen, sprinten, werpen,...)

 

De jongste leeftijdscategorie bij onze clubs zijn Kangoeroes: dit zijn kinderen die in het eerste leerjaar zitten. Vanaf september verwelkomen wij dus graag veel nieuwe kangoeroes.

 

Voor de ouders zijn er ook verschillende mogelijkheden, gaande van een sfeervol jogteam tot competitieve groepen.