De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Zondag 1 februari

Terwijl de wedstrijdatleten van AC Westerlo zich in Duffel gingen meten tijdens het provinciaal kampioenschap, reisden de joggers af naar Geel Ten Aard voor de Geelse Kajakjogging.  Er was keuze tussen 3,5 km, 7km, 10,5 km en 14 km, respectievelijk 1, 2, 3 en vier rondes.  Het vertrek was in de regen, maar de weergoden werden ons goed gezind en halfweg wedstrijd werd het droog.  Dit zorgde er wel voor dat het parcours er vrij modderig bij lag.  Verharde stukken wisselden af met zachte ondergrond.  We doorkruisten een maïsveld en elke ronde mochten we genieten van een korte maar stijle klim.

Kim Gebruers, die na een lang aanslepende blessure nu volop aan zijn comeback werkt, behaalde een knappe 6 de plaats op de 3,5 km.  Els Aerts en Kris Verstappen werden 19 de en 20 ste op de 10,5 km.  Wendie Pluymers werd op deze afstand 30ste.
Op naar ons volgende doel op 15 maart: The Antwerp Urban Trail!