De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Knappe indoor (Gent + Herentals) & outdoorresultaten (Essen)

Het afgelopen weekend waren onze jeugdatleten actief op de jeugdmeeting van onze moederclub ACHL in Herentals & onze kad & schol liepen dan weer (zeer snel) in de topsporthal in Gent. De crossers zochten dan weer de modder van de Noorderkempen in Essen op.

 

In Herentals waren de Westelse atleetjes weer talrijk aanwezig: je kan de uitslag vinden op volgende link: http://www.acherentals.be/documenten/uitslagen/20140222.txt

 

Op het indoorovaal in Gent waren enkele van onze beloftevolle jongeren actief. Kobe Vleminckx liep een snelle 60m in 7.62. Traininsmaatje Messalina Pieroni liep een 300m in een scherpe 41.06.

 

De grootste surprise kwam van kadet Thomas Vanoppen die na enkele sterke veldlopen opteerde voor de 1000m. Thomas finishte in 2.54.04. Een sterke tijd die maar nipt trager is dan het clubrecord bij ACHL. Voor alle 3 de Westelse atleetjes een knappe prestatie met het oog op het zomerseizoen.

 

De verplaatsing naar het noordelijke Essen leverde onze club enkele top-10 plaatsen en 2 podiumplaatsen op. 

Diete Horemans werd bij de Benjamins knap 3de, Jelle Van Leuffelen kon de bronzen medaille behalen bij de kadetten jongens. Andere top-10 plaatsen waren er voor Emiel Vandenberghe (6de kadetten jongens), Joke Van Leuffelen (5de scholieren meisjes), Wendy Drouard (9de Masters Dames) & Jan Van Leuffelen (8ste Masters heren)

 

proficiat.