De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Knappe resultaten in Kessel

Onze crossers zijn de laatste weken erg sterk op dreef. Tijdens het provinciaal kampioenschap toonden onze atleten hun strijdlust wat resulteerde in knappe resultaten.

De die-hard crossers weten uiteraard van geen ophouden en trokken dus ook naar het fort van Kessel waar Ac Lierse zorgde voor een gevarieerde omloop. Nadat onze jeugdatleten het goede voorbeeld gaven en met de glimlach naar knappe prestaties liepen was het daan de kadetten en ouder om te crossen.

 

Bij de kadetten jongens stonden 2 van onze atleten aan de start. Thomas Vanoppen & Jelle Van Leuffelen vielen op door vooraan post te vatten. Deze aanvallende manier van lopen resulteerde in een 2de plaats voor Thomas & een 4de plaats voor Jelle. Zus Joke Van Leuffelen volgde het voorbeeld van Jelle en finishte bij de scholieren meisjes als 7de. Bij de masters behaalden we eveneens een 7de plaats: die was deze keer voor Wendy Drouard. Senior Kevin Schauwaers is bezig met zijn voorbereiding voor de marathon van Barcelona. Onze man van de lange afstand komt ook in het veld goed vooruit en liep lange tijd op de 3de plaats. In het slot moest hij echter het onderspit delven en kon een mooie 4de plaats bemachtigen. 

Master Jan Van Leuffelen is al weken zeer sterk bezig. In Kessel liep sterke Jan als 10de over de finish. Eric Glassee kon dan weer als 19de finishen. 

 

Proficiat. Volgende week rekenen we op massale deelname aan het kampioenschap van Vlaanderen aan het meer van Rotselaar.