De training gaat niet door De training gaat niet door. Laatste update: do, 12/03/2020 - 21:13

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Ook BVV voor cadetten en scholieren

Vorig weekend werd er gestreden voor de beste cadetten en scholierenploeg van Vlaanderen.

Op zaterdag 4 mei werden de dames van ACHL verwacht in Lier.  Enkel onze Silke Rutten streed mee in haar favoriete 800m.  Ze klokte af in 2.35.25, jammer genoeg niet haar beste tijd. Het kan niet altijd prijs zijn hé!  De damesploeg eindigde wel op een geweldige 2de plaats. Prima gepresteerd ladies!

Zondag 5 mei trokken de ACHL-mannen naar Sint-Niklaas.  Hier verschenen wel 4 Westelse atleten aan de start.

Cadet Frederik Claes stootte zijn kogel niet ver genoeg om veel punten te sprokkelen, maar hij maakte dat ruimschoots goed met zijn 9 punten op de 400m.  57.71 is bijlange niet slecht voor een eerstejaarscadet!

Voor cadet Senne Van Gelder gaan we op zoek naar een geschikte verzekering voor zijn werparm. Hij bevestigde zijn suprematie door de speer 47m95 te gooien -13 punten dus- en de discus na 34m69 te laten landen, goed voor 9 punten.

Scholier Stef Geukens bewees op de 1 mei meeting dat hij klaar was voor een 800m. Hij showde zijn goede vorm in 2.04.26, amper een seconde trager dan enkele dagen voordien. Wel 11 punten in het zakje!

En scholier Jonathan Claes wierp eerst zijn discus 33m90 - 7 punten - en stootte daarna de loodzware kogel 11m64 wat nog eens 9 punten opleverde.  In de slot aflossingswedstrijd streed hij nog mee in de 4x100m.  

De heren cadetten en scholieren van ACHL behaalden uiteindelijk een 3de plek na de atleten uit Gent en Deinze.

Prachtig podium!