De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Provinciaal Kampioenschap veldloop te Duffel

Het was er nat én slijk, op en rond het veldloopparcours in Duffel.  22 moedige modderduivels haalden de eindstreep, enkel Thomas moest de strijd staken.  Eén veldslag verloren, maar nog zoveel te winnen, daar zijn wij zeker van!

Natuurlijk waren Amber, Diete, Maaike, Elien, Britt, Kirsten, Ella, Lara, Erin, Arno, Wout, Tibo, Wout, Niels, Emiel, Jelle, Gert, Steve, Jan en Frederik van de partij. Wil je de exacte uitslag kennen, surf dan verder naar www.duff.be/uitslagen

 

Proficiat allemaal!

 

Onze miniementrainster Inge wou ditmaal toch ook héél graag een woordje placeren.  Ziehier haar commentaar:

De trainsters van de miniemen zijn erg trots na het PK in Duffel.

Bij de jongens hield Niels Hermans al langer de eer hoog bij de miniemen. Hij liep al meerdere crossen en ook op het PK kon hij een mooie 32ste plaats bemachtigen !

Nieuw is een deelname van de miniemen meisjes aan de cross.

We hadden hen wat aangemoedigd omdat we op de training vaststelden dat ze toch wel erg snel konden lopen en niet moesten onderdoen voor de jongens.   Bovendien is deelnemen belangrijker dan winnen dus er kon niets mislopen.

Onze meisjes, Klara De Voeght en Emma Verstappen, trokken samen naar Duffel voor hun eerste lange veldloop ! Ze zetten mooie prestaties neer, Klara werd 16de en Emma eindigde op een knappe 29ste plaats (en dan kroop er bij het aanschuiven aan de finish blijkbaar nog iemand voor !). Dus eigenlijk werd ze 28ste.

We hopen dat er nog meer jongens en meisjes hun voorbeeld gaan volgen en op die manier een leuke ervaring gaan opdoen.

Wij kijken er alvast naar uit !