De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Provinciale Steeple-titel en clubrecord

In 1968 (mijn geboortejaar!) speelde Tina Turner nog in het voorprogramma van de Rolling Stones. En iedereen weet waar deze sterke madam op zeer hoge spikes geëindigd is? Gisteren stond deze kale speer nog op het hoofdpodium te Duffel, weliswaar in het voorprogramma van The Running Bears! De trouwe volgelingen van Nest traden later aan in hun 800 m (Brian liep 1.52 & Lukas 1.57) . Enige fysieke gelijkenissen met Tina zijn natuurlijk ver zoek, of niet?
‘Addicted to steeple (love)’ en ‘Simply the best’ speelden constant af tijdens mijn 3000 m steeplechase. Nee, er is zeker geen zanger aan mij verloren gegaan. Mijn talenten reiken niet verder dan lalalalalalala…..onder de douche. 


Tijdens de internationale B-meeting stonden ook geen snelle Kenianen aan de startstreep. De show werd volledig gemaakt door een tiental afgetrainde blanke jumpers, die volgens sommige non-believers aan de zijlijn hun jonge leven in de weegschaal gooiden tijdens dit atletieknummer.
Aan de spectaculaire waterbak stonden traditiegetrouw een horde fotografen en nieuwsgierige supporters opgesteld. Na verteren van het kippenvelmomentje bij de eerste passage aan de bak mocht ik tijdens de overige 6 ronden nog vele balken begroeten. Nicole riep telkens toe : “versnellen aan de balk”. En hier valt bij de volgende wedstrijden nog tijdswinst te rapen m.a.w. de horden –en pistetrainigen worden komende weken terug opgedreven. 
Het leuke van dit weekend is mijn provinciale titel en verbetering van het AC Hl-clubrecord met 12”


Copyright: Gert Engelen