De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Start to run: Didier vertelt

In aanloop naar de S2R editie van 2024 blikken we samen met Didier (46) graag nog even terug op zijn deelname aan de editie van 2023:

Waarom ben je met S2R begonnen?

Ondertussen komt tram 5 in zicht en ik kon mijn zoontje al niet meer volgen wanneer hij weer eens wegvluchtte na het nodige kattenkwaad.  Mijn zoon was al lid van ACHL Westerlo en ik nam me altijd voor om tijdens zijn zelf ook enkele kilometers te lopen. Toen kreeg ik toevallig de flyer voor S2R in mijn handen en ik twijfelde niet aangezien de trainingen samenviel met die van het zoontje.

Had je voor deze start to run al ooit gelopen of gejogd?

In een vorig leven was ik actief voetballer.

Wat vond je fijn aan onze S2R?

De zeer gestructureerde en makkelijk leesbare schema’s, gecombineerd met de deskundige looptrainers die er ons zeer goed begeleiden en natuurlijk ook samen met de mede-atleten opbouwen naar een gezamenlijk doel.

En loop je nog altijd?

Ja, ik onderhoud de 5km en bouw langzaam op naar de 10 km met nagenoeg dezelfde groep.

Zou je er terug aan beginnen wetende wat je nu weet?

Zeker en vast! De overtollige kilo's zijn er af; lage rugpijn en de protesterende heup n.a.v. deze kilo's zijn ook van de baan. En ik krijg het zoontje weer te pakken!

Wij wensen Didier veel loopplezier in 2024! Heb je na het lezen van dit artikel zelf ook zin gekregen om te beginnen lopen? Schrijf je dan nu in voor onze volgende S2R sessie die op dinsdag 16 januari van start gaat. Alle info kan je hier nalezen.