De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Start to run: Youna en Laura Lee blikken terug op hun deelname

In aanloop naar de S2R editie van 2024 blikken we samen met Youna en Laura Lee (moeder en dochter) graag nog even terug op hun deelname aan de editie van 2023:

Waarom zijn jullie met S2R begonnen?

Na de operatie (meniscus en voorste kruisbanden) van Laura Lee mocht ze rustig terug beginnen met lopen. De start van S2R kwam als geroepen om onder begeleiding en op verantwoorde wijze op te bouwen. De beslissing om samen te starten leek ons leuk.

Hadden jullie voor deze start to run al ooit gelopen of gejogd?

We waren ooit al eens gestart met de S2R app, maar vlak voor de 5 km zijn we toen gestopt. Dankzij S2R van ACHL Westerlo vonden we de motivatie om samen in groep door te zetten. Momenteel lopen we al vlot 10 km. Wie had dat ooit gedacht? Stiekem dromen we zelfs al van nog langere afstanden.

Welke meerwaarde vonden jullie in onze S2R?

Wij hadden vooral de motivatie nodig om niet op te geven als het slecht/koud weer is. Wanneer je in een leuke groep loopt, is in het donker lopen minder erg. Ook de begeleiding van de coaches was top. Zo stonden ze steeds klaar om te helpen waar nodig en gaven ook proactief tips om de individuele trainingen vlotjes te kunnen afwerken.

En lopen jullie nog altijd?

Ja hoor, 3 keer per week gaan we lopen. Momenteel zijn we aan het trainen voor de 10 Miles van Antwerpen.

Zouden jullie er terug aan beginnen wetende wat je nu weet?

Ja natuurlijk. We hebben ons dan ook ingeschreven bij ACHL Westerlo recreanten, zo blijven we samen trainen met een de andere deelnemers die de S2R succesvol afgerond hebben.

 

Wij wensen Laura Lee en Youna veel loopplezier in 2024 en duimen mee op een prachtige 10 Miles! Heb je na het lezen van dit artikel zelf ook zin gekregen om te beginnen lopen, misschien wel samen met een familielid? Schrijf je dan nu in voor onze volgende S2R sessie die op dinsdag 16 januari van start gaat. Alle info kan je hier nalezen.