De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

succesvol bk veldlopen

1 week na de succesvolle masters (met een titel voor Stefan) mochten de kad t.e.m. seniors het veld van Laken in voor hun BK veldlopen.

Onze veldlopers toonden zich allen.

In de korte cross hadden we 3 deelnemers bij de heren. Thomas Vanoppen kende midden zijn seizoen wat problemen door een enkelblessure. Hij vocht echter terug & stond er dit BK weer door in een zeer sterk deelnemersveld 11de te worden. Kenneth Laureys toonde zijn progressie door 55ste te finishen & Jo Vervecken liep een verstandige race die hij als 74ste besloot.

Kaat Vermeulen finishte 8ste bij de dames.

De lange cross bij de heren werd een succes voor ACHL met maar liefst 4 lopers in de top 40. Kevin Schauwaers verdedigde de Westelse eer door knap 24ste te finishen op een parcours dat voor hem als stratenloper net iets te zwaar was.

Wout De Bal kwam als scholier recht van zijn ski-vakantie naar Laken. Met succes zo blijkt uit zijn knappe 20ste plaats.