De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Uitbreiding jeugdwerking: Kangoeroes geboortejaar 2015 welkom.

Als club met een bloeiende jeugdwerking, stromen er jaarlijks vele nieuwe leden onze club binnen.
Een groot deel van deze instromers bestaat uit kangoeroes. Tot op heden beperkte onze jeugdwerking zich tot kangoeroes die reeds in het eerste studiejaar zitten.
We kregen echter ook heel veel vragen van kangoeroes uit de laatste kleuterklas met interesse in atletiekclub Westerlo.

Daar wij als club volop inzetten op de jeugdwerking en ons trainerskorps ondertussen ook klaar is om zowel kangoeroes uit de laatste kleuterklas als 1ste leerjaar te ontvangen, zijn wij heel trots om aan te kondigen dat we onze kangoeroewerking zullen uitbreiden met deze bijkomende leeftijdscategorie.

Kwalitatieve sportbeleving aanbieden is voor onze club zeer belangrijk. Daarom zullen we het aantal kangoeroes vanaf 1 september beperken in aantal. Met onze huidige trainers kunnen we op 1 september ( voorlopig*) 30 nieuwe kangoeroes verwelkomen.
Deze 30 selecteren we volgens het principe: wie zich eerst aanmeldt komt bovenaan de wachtlijst. 
Praktisch gaat het om voorinschrijvingen voor trainingen die starten op dinsdag 1 september.
Kangoeroes geboortejaren 2014 & 2015 zijn vanaf dan welkom.

*De voorlopige limiet van 30 is er enkel omdat we met het onze huidige trainers, deze hoeveelheid van kangoeroes een kwalitatieve kennismaking met atletiek kunnen aanbieden.
Deze limiet van 30 is echter een voorlopige limiet. Per extra ouder die zich wil engageren om de trainers te assisteren bij de kangoeroetrainingen kunnen we 5 extra kangoeroes toelaten. Dus enthousiaste ouders mogen zich kandidaat stellen. Assisteren kan zijn: helpen bij een oefening, materiaal klaarzetten/opruimen,... Op deze manier kunnen onze trainers een grotere groep even kwalitatief trainen.

**kangoeroes trainen enkel op dinsdag van 18h30 tot 19h30.

Inschrijven kan door naam kangoeroe/geboortedatum te mailen naar infoatacwesterlo.Be
u opgeven als papa/mama/oma/opa die een handje wil helpen (zodat wij een grotere groep kunnen ontvangen) kan ook via dat mailadres.

sportieve groeten 
Ac Westerlo