De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Veldloop Lissenvijver

De Geelse atletiekclub organiseerde aan de Lissenvijvers de allereerste officiële veldloop in de Geelse geschiedenis.

Deze eersteling in een buurgemeente kon uiteraard rekenen op de nodige aandacht van onze Westelse Atleten.

 

Marathonman Kevin Schauwaers is in volle voorbereiding voor de marathon van Boston. Hij toonde zijn groeiende vormcurve door als 6de te finishen. Andy Goossens die regelmatig in Westerlo traint kon beslag leggen op de 12de plaats. Master Eric Glassee  die het parcours in Geel mee hielp uittekenen werd 14de.

 

Bij de Masters benaderde de kale speer, Gert Engelen, bij momenten de snelheid van een speer op snelheid. Hij kon als 12de Master over de eindmeet lopen. Jan Van Leuffelen liep in dezelfde race als 21ste binnen. 

 

Dochter Joke Van Leuffelen is de laatste weken heel regelmatig aan het crossen, ze kon de 6de plaats bij de Juniors behalen.

 

bij de scholieren jongens mochten de Westelse supporters juichen. Pistier Thomas Vanoppen toonde dat hij ook op het veld aardig uit de voeten kan. Thomas liep een attente wedstrijd, schuwde het kopwerk niet en kon zijn eerste scholierenoverwinning behalen.

 

Ook onze jeugd presteerde voortreffelijk. Onze reporter zag volgende Westelaars in de uitslagen opduiken:

Arno Philips, Tibo Peetersmans, Senne Van Gelder, Ella Lievens, Lara & Erin Eyckmans, Diete Horemans, Amber Willepenninckx, Elien De Clippeleer, Jytte Aerts, Britt Peetermans, Mirte Dekort, Evelien Van Der Putten.

 

Proficiat aan alle deelnemers.