De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Verslag Heidetrail Oirschot

Op zondag 29 oktober zakten enkele van onze atleten af naar het Nederlandse Oirschot, waar onze bevriende atletiekvereninging hun jaarlijkse heidetrail organiseerde. Dit verslag willen we jullie niet onthouden:

De Heidetrail van Atletiek Oirschot was een ontdekking voor ons, want het parcours in de Oirschotse Heide is niet alleen uitdagend door het losse zand en de heuveltjes, maar ook heel mooi door de herfstkleuren.

Het vroege opstaan was het meer dan waard. Daardoor konden we al om 8:30 aan de start staan. De weergoden waren ons goedgezind, het weer was perfect, in de nacht had regen de paden van Oirschotse Heide wel voorzien van grote plassen maar deze waren makkelijk te omzeilen. 

Wat was het mooi onderweg! We liepen regelmatig onder een dak van prachtig gekleurde herfstbladeren, dan weer door de heide en het zonnetje maakte de omgeving zo nu en dan nog mooier. Lopen in de Oirschotse Heide is relaxerend. De (14) kilometers vlogen voorbij, zonder dat we er erg in hadden. Toen we in de laatste kilometer waren, vonden we het eigenlijk jammer dat het al afgelopen was, zó hadden we genoten. Het parcours was perfect uitgepijld en de organisatie tiptop.

Aan de aankomst was er naar Nederlandse gewoonte koffie/thee en koek, wat er vlot in ging. Na nog wat verbroederd te hebben en een verfrissende douche, was iedereen het erover eens dat dit voor herhaling vatbaar is.