De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Waar zijn die boekjes voor de wedstrijdatleten ?

 

Terwijl het buiten warmer was dan binnen waren er zaterdag weer veel atleten van AC Westerlo aanwezig op de laatste indoormeeting.

 

Amber, Jytte, Mirte, Lise, Elien, Liana, Maaike en Diete namen deel bij de benjamins meisjes en zetten mooie prestaties neer.

Bij het kogelstoten stonden ze zelfs met z’n twee op het podium, Elien werd tweede en Amber derde. En ook Kirsten van de pupillen meisjes kan een stukje kogelstoten.

Bij de benjamins jongens slaagden Rik en Lars erin om juist even ver te springen !

 

Matthias van de pupillen deed voor de eerste keer mee en trok zich samen met Wout De Bal, Wout Vanooteghem en Jarne goed uit de slag.

Wout Vanooteghem komt met zijn prestaties op de 50H en het Kogelstoten zelfs 2 keer in de top 10 allertijden van ACHL !

Ook Wout De Bal werkte zijn hordenreeks goed af met een mooie aanloop naar de eerste horde en netjes 5 passen tussen de horden.  

 

Bij de miniemen jongens stonden er zelfs 5 atleten van AC Westerlo paraat. Zelden zoveel miniemen gezien op de indoormeeting.

Ook Alexander nam voor de eerste keer deel. Het verspringen ging erg goed en ook bij het hoogspringen was hij goed bezig. Zo goed zelfs dat hij na een zeer mooie sprong over de lat een vreugdesprong maakte op de mat en ongelukkig naast de mat ten val kwam. Deze val was erg pijnlijk waardoor hij spijtig genoeg de strijd moest staken. Gelukkig is hij wel strijdvaardig, eerst genezen en dan op naar de volgende meeting !

Stef en Robbe sprongen mooi over 1m28, Stef zeer vlotjes en Robbe met een knappe regelmatige aanloop.

Jonathan werd even in verwarring gebracht bij het hoogspringen door de scheidsrechter met als gevolg een mislukte poging. Geen probleem, bij de tweede poging zette hij dit eventjes helemaal recht door vlotjes over de lat te springen ! Arthur had vooraf aangegeven dat hij met 1m20 wel tevreden zou zijn. Hij behaalde 1m20 en was toch ontgoocheld. Zijn drie pogingen over 1m25 waren dan ook alle drie erg knap maar de lat bleef net niet liggen.

 

Wat als een paal boven water staat is dat er weer zeer veel PR’s gesneuveld zijn.

Er wordt al uitgekeken naar de Beker Van Vlaanderen, laat die zomermeetings maar komen !!!