De training gaat niet door De training gaat niet door. Laatste update: do, 12/03/2020 - 21:13

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Cynthia, Arne, Brent en Leo kleuren een lang weekend te Beveren

De toppers Cynthia, Brent en Arne gaven gisteren en vandaag het beste van zichzelf op de Nationale Spelen in Beveren. Ze sprongen in het zand, stootten ver en sprintten aan topsnelheid. Dat allemaal onder de hevige beats van de muziek. 'Waar is da feestje?'

Met een medaille rond stonden ze te glunderen op het podium. De ene medaille na de andere vond zijn weg naar de nek van de atleten. Dat ze daar maar geen nekpijn van krijgen!

Trainer Leo begeleidde hen van her naar der. Ook hij verdient een plaatsje op het podium voor al die meters die hij achter de spotlights aflegde.

Alle ouders en supporters mogen we natuurlijk niet vergeten. Zij zorgden voor bemoedigende woorden voor de start en riepen er op los tijdens de wedstrijd. 'Cynthia, knieën omhoog eh. En spurten eh. Tot tegen de zandbak eh!' 'Knieën omhoog Arne!' Ja, Beveren zal ons niet snel vergeten.

Met een grote smile keerde iedereen huiswaarts. Thuis, waar hun bed staat te wachten want morgenvroeg worden ze opnieuw in Beveren verwacht om nog meer medailles binnen te halen.

Eerst een frietje steken? En morgen er terug invliegen?