De training gaat niet door De training gaat niet door. Laatste update: do, 12/03/2020 - 21:13

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

PK schildjes voor onze atleten Jana en Sean!

9 Westelse atleten schreven zich in voor hun favoriete discipline op het provinciaal kampioenschap te Turnhout.  Zaterdag 29 juni moesten onze jeugdatleten presteren op hoog niveau en dat onder een zinderende zon!

Pupil Jana Gevers slaagde erin een 1ste plaats te bemachtigen in het verspringen met een supersprong van 4m21.  Ook in het hordelopen miste zij op een haar na die eerste plek; een aanraking met een horde bracht haar uit haar ritme.

Miniem Sean Van Hullebus bracht 2 schildjes mee naar huis: ééntje voor een vertesprong van 4m85 en ééntje voor een toptijd van 19.76 op de 150m!

En er loopt nog talent rond op onze piste.  Miniem Elien De Clippeleer moest 2-maal tevreden zijn met een vierde plek in het kogelstoten en discuswerpen, haar zus pupil Hannah mocht wel op het derde schavotje voor haar discusworp van 16m43. Natuurlijk werden er ook PR's verbeterd zoals eerstejaarsminiem Luna Blockx die 11.61 loopt op haar 80m, en miniem Rhune Fransen die daar 11.51 over doet. Ward Vleugels knabbelde 10" van zijn besttijd op de 1000m en strandde op 3.10.38 En Lars De Bal stelde zijn pr bij het discus scherper (=23m64), bij de speer lukte hem dat net niet.

En onze jongste atleet Gijs Gevers moet nog groeien, veel spek met eieren eten, en plezier maken!

 

Dikke proficiat allemaal!