De training gaat niet door De training gaat niet door. Laatste update: di, 17/11/2020 - 14:54

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

nieuwe corona update

Nieuwe Corona update!

Vanaf maandag 4 mei gaan de regels minder streng worden betreffende Corona en is het toegestaan om terug atletiektraining te geven mits het volgen van enkele regels.

Wij hebben daarom besloten om te starten met testtrainingen die begeleid worden door een trainer, waarbij de nog geldende regels worden gerespecteerd, zoals social distancing en maximum te trainen in groepjes van 3 personen.

De testtrainingen gaan voorlopig van start met een kleiner aantal atleten, de atleten die hiervoor uitgenodigd worden zullen hiervoor persoonlijk gecontacteerd worden. Er zal ook enkel looptraining gegeven worden tijdens deze testtrainingen.

Als het ons lukt om deze trainingen succesvol af te werken, met respect voor de regels, gaan we steeds meer en meer atleten toelaten op deze trainingen.

Vanuit de VAL is ook het advies gekomen om voorlopig niet te starten met trainingen voor de Kangoeroes, Benjamins, Pupillen en de Miniemen, gezien de moeilijkheid om afstand ten opzichte van elkaar te bewaren. Dus deze atleten zullen voorlopig jammer genoeg niet uitgenodigd worden voor de testtrainingen.

Ook hebben wij begrepen van Sporta dat zij minstens gesloten zijn tot 7 juni, dus trainen voor 7 juni is niet mogelijk op de piste. De testtrainingen gaan dan voorlopig ook door in bos De Beeltjens.

Wij hopen dat de testtrainingen snel succesvol blijken en dat we op een goede manier voorlopig looptraining kunnen geven, tot de regels helemaal opgeheven worden. Blijf dus voorlopig de geldende maatregelen volgen, hoe beter wij deze opvolgen, hoe groter de kans dat de clubtrainingen terug op volle kracht binnenkort kunnen doorgaan!

Blijf gezond en sportieve groeten!

Het AC Westerlo Bestuur