De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

provinciale kampioenschappen dag 2

Ook op dag 2 van de provinciale kampioenschappen, konden de Westelse atleten enkele medailles veroveren. De organisatie ging door in Turnhout.

De junioren & scholieren liepen hun 1500 samen. Scholier Thomas Vanoppen volgde de eerste ronde de snelste junior & scholier. Na deze snelle start vond Thomas zijn normale wedstrijdtempo en finishte in 4.22.62 net boven zijn persoonlijk record, goed voor een zilveren medaille.

Yann Bruers liep een sterke wedstrijd bij de seniors, samen met trainingsgenoot Lauren Bierinckx haspelde hij de rondjes af. Hun samenwerking loonde voor Yann die naar een 7de plaats en nieuw persoonlijk record liep: 4.12.76.

Op de 400m liep Thomas verbiest naar een bronzen medaille in 51.90.

proficiat aan de atleten & nu allen focus op de B-meeting aanstaande vrijdag in Tongerlo.