De training gaat door De training gaat door. Laatste update: do, 13/08/2020 - 21:12

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Werk mee aan de uitbouw van AC Westerlo

De afgelopen weken ontvingen wij een hoop vragen of het mogelijk was om tijdens de jeugdtrainingen te blijven kijken of zelf vrijblijvend enkele rondjes op de finse piste te lopen. In normale omstandigheden zijn deze zaken perfect mogelijk, en moedigen wij deze zelfs aan, helaas werkt corona ons hier momenteel wat tegen. 
Ondertussen zijn wij er in geslaagd om jullie vragen te beantwoorden en jullie daarenboven te laten meewerken aan de toekomst van AC Westerlo.


Ouders die graag een training mee volgen (en een handje toesteken) kunnen zich als vrijwilliger aanmelden om onze trainers te ondersteunen en op deze manier af en toe ook eens een training mee te beleven.
Gezien de geldende corona maatregelen en bijhorende contacttracing is het momenteel nog niet mogelijk om vrijblijvend op de finse piste te joggen. Als jogginglid van AC Westerlo (verzekerd bij Sporta), mag je wel gebruik maken van de finse piste. 

Heb je interesse in één of meerdere van deze zaken, laat het dan weten via onderstaande invulformulier. Zo kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing.