De training gaat door De training gaat door. Laatste update: wo, 23/05/2018 - 14:39

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

U bent hier

3 overwinningen tijdens eigen veldloop.

Al voor de 44ste keer organiseerde onze club de veldloop in Herentals. Het domein van Sport vlaanderen was een hele namiddag het terrein voor mooie sportieve prestaties. 

De koude hield de atleten (ook deze van Ac Westerlo) niet thuis.

De eerste loop van de namiddag was de G-loop die al meteen werd gewonnen door Brent Bakelants in een zeer snelle tijd.

Bij de meisjes won Cynthia Heyvaert voor clubgenote Titiana Van Poppel.

Bij de benjamins zorgde Siebe Bos voor een bronzen medaille. Pupil Ward Vleugels zorgde dan weer voor een zilveren medaille. De namiddag was dus nog maar net begonnen en de Westelse atleten hadden al op alle posities van het podium gestaan.De medaille-honger van de Westelse atleten was niet gestild. Kadet Costia De Kimpe kon als 3de over de meet lopen en zorgde voor een 2de brons in de namiddag. Thomas Vanoppen startte bij de juniors als topfavoriet en kon de zware druk op zijn schouders dragen, door op indrukwekkende wijze naar de winst te lopen.

 

7 medailles een zeer mooie oogst. Maar deze toppers waren niet de enigen aan de start er waren nog vele andere atleten die de weg naar Herentals vonden.

Deze uitslagen kan je vinden op onderstaande link:

http://www.acherentals.be/documenten/uitslagen/20170115.txt

 

Op 5 feb organiseert onze club op dezelfde omloop het provinciaal kampioenschap veldlopen. Ook dan hopen we op de massale deelname van de Westelse atleten.