De training gaat door De training gaat door. Laatste update: wo, 23/05/2018 - 14:39

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

AC Westerlo Nieuwsbrief

U bent hier

Trainingen

Trainingen

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen eender wanneer in het jaar aansluiten en mogen steeds gratis enkele proeflessen volgen alvorens lid te worden.

Trainingsuren

De trainingen gaan door op dinsdag- en donderdagavond van 18u30 tot 19u30. Voor een gedetailleerd overzicht van de trainingen kan je de ‘KALENDER’ raadplegen.

 

 

AC  Westerlo nodigt op geregelde tijdstippen ook gasttrainers uit voor gespecialiseerde clinics waarbij het accent op één bepaalde atletiekdiscipline ligt. Meer informatie over deze clinics kan je op het gepaste tijdstip in de kalender lezen.

 

G-atletiek

G-atleten zijn van harte welkom binnen onze club. Trainer Leo Smets en zijn team hebben een eigen website waar je alle informatie over onze G-werking kan vinden:

https://siteeffects.wixsite.com/achl-g

 

Locatie

Alle trainingen gaan door op de atletiekpiste en de finse piste van het Sporta-Centrum te Tongerlo. In de wintermaanden zijn beide pistes verlicht. Er zijn steeds kleedkamers voorzien voor zowel mannen als vrouwen, inclusief douche en toilet.

Adres

Sporta-Centrum Tongerlo
Geneinde 2,
2260 Westerlo

 

Jeugdcoördinatoren

Inge Van de Water & Nicole Wouters zijn onze jeugdcoördinatoren. Jeugdatleten en ouders kunnen steeds bij beiden terecht tijdens de trainingen.  Via het contactformuliertje kan je onze coördinatoren ook bereiken.