De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Medailles & overwinning in Booischot

Onze jeugdatleten zakten in grote getalen af naar Booischot ook onze kadetten, scholieren & senioren vonden de piste aan de lichten.

Bij de G-atleten was het de eerste veldloop van Brent sinds hij weer bij ons traint.

We zagen Brent Bakelants de laatste weken zeer stek presteren op training. Ondanks een minder goed gevoel tijdens de wedstrijd liep Brent naar een knappe overwinning.

Bij de kadetten besloot eerstejaars Silke Rutten haar allereerste officiële veldloop te lopen. De kleindochter van Jos VDW won eerder de scholenveldloop dus we de verwachting was dat Silke wel eens een mooi debuut zou kunnen maken. Toch is de prachtige 2de plaats die Silke haalde een verrassing van formaat, pure klasse aldus de fiere "vake".

Trainingsgenoot Jelle Van Leuffelen liet zich inspireren door de prestatie van Silke. Onze Oevelse scholier loopt de laatste weken van de ene sterke prestatie naar de andere. In Booischot kon snelle Jelle beslag leggen op de 2de plaats.

Leuk was het ook om onze voorzitter, Cis Heylen, terug in de uitslag te vinden. Cis hoopt met zijn 15de plaats bij de M50 weer aan te knopen met wedstrijden en vervelende blessures tot een verleden doen behoren.

Bij de andere Masters categorie kon krachtpatser Wesley Van De Gaer in een zeer sterk deelnemersveld een 9de plaats bemachtigen.

2 Westelse seniors aan de start van de langste race van de namiddag. Michaël Cloots liep zijn 2de lange cross ooit, goed voor een 33ste plaats. Master Eric Glassee kon dan weer als 38ste over de eindmeet lopen.

 

proficiat