De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

PK indoor jeugd Hoboken

8 dappere atleten schreven zich in voor het provinciaal kampioenschap indoor te Hoboken op zondag 27 december.  Allen mochten ze zich meten in hun 2 favoriete disciplines.  En ze deden dat goed!

Robbe, Senne, Jonathan, Frederik en Kirsten kozen voor kogelstoten. Kirsten kon met een stoot van 6m54 de 4de plek bemachtigen bij de pupillen meisjes.  Robbe behaalde bij de miniemen jongens een 3de plek met 8m66.  Hij had beter verwacht, ook Senne haalde zijn pr niet. Jonathan daarentegen was zéér tevreden met zijn 8m02.  En broer pupil Frederik straalde na een serieuze verbetering van zijn pr naar 6m82.

In de 60m sprint waagden Merel, Remone, Frederik, Jonathan en Wout hun kans. Wout was snel genoeg om door te stoten naar de finale, maar moest daar het onderspit delven tegen straffe kanjers.  Op één lijn kwamen de 6 finalisten over de eindstreep: Wout moest plaats 3 delen met 2 andere atleten, alledrie klokten ze af op 8.63

Zet bij die 60m sprint nog enkele horden in de weg en Merel staat aan de startstreep.  Ook zij mocht door naar de finale en behaalde met 12.74 een 4de plek.

Eén van de mooiste atletiekdisciplines is hoogspringen, zeker als je er goed in bent.  En Remone is er zo eentje die er goed in is.  Zelf was ze niet zo heel tevreden met haar prestatie, ze legt haar lat toch zó hoog.  Haar sprong over 1m25 was toch goed voor een 4de plaats.  En dan heb je natuurlijk onze broers Robbe en Wout.  De éne héél content met 1m40, prachtig Robbe! De andere zéér ontgoocheld met 1m40, kop omhoog Wout! 

En dan heb je nog Senne die in het verspringen 3m79 behaalde terwijl hij supporterde voor alle andere clubgenoten.

 

Een dikke proficiat van trotse trainers!