De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

Sterke prestaties op crosscup

Buiten campagne voeren voor het clubhart en op trainingstage gaan (Tongerlo & Domburg) waren er ook enkele Westelse atleten, die veldliepen in Bonheiden en Mol.

 

De scholieren beten de spits af aan het zilvermeer. De meest in het oog springende prestatie kwam van Thomas Vanoppen, die naar een knappe 4de plaats liep (3de Belg).  Hiermee staat hij op een 3de plaats in de tussenstand van de crosscup. Jelle Van Leuffelen toonde aan dat ook hij naar zijn allerbeste vormpeil groeit. In sterk gezelschap ploeterde Jelle zich naar een 22ste plaats. Terwijl de prijzen uitgereikt werden in de grote tent, werkten zij plichtsbewust hun cooling down  af.

 

Daarna lag de zandbak te wachten op de broers Lars en Wout.  Met een zalige glimlach straalden zij minstens zo hard als de zon.  Ook de Peetermansen stuurden kids Britt en Tibo het veld in.  Van nieuwbakken pupil Diete weten we dat ze veelzijdig is op en rond de piste.  Maar wat zal ze bakken van het winterseizoen? 


Ondertussen stalkten 2 Westelse hostessen Jan en alleman met het spandoek ‘het grootste sporthart van…’.  En ja, hun arbeid werd beloond in de live-uitzending.

 

In de sluitingskoers  stonden enkele masters te popelen in de startzone.  Onze jongste master ‘de Wezzel ‘werd ganse koers in de voorste gelederen gespot (plaats 12).  Twee weken geleden zette hij nog een sterke marathontijd neer in Eindhoven.  De kale speer (benjamintrainer Gert) nam sterke Jan mee op sleeptouw.  De kleine bouwvakker van 66 kilo volgde vlot en was ook nog sneller in de laatste zandstrook.  Beide heren waren nadien fier op hun geleverde arbeid.  Gelukkig trekt Jan een weekje naar Domburg, zodat zijn trainingsmakkers zich in alle rust verder kunnen voorbereiden onder de toren van de abdij.


Proficiat aan alle sportievelingen en supporters.